Er du i flow?

Sådan kommer vi i flow, når vi ikke er det.

Kender du det? Vi sidder fast i de samme udfordringer, vi kommer ingen vegne.

  • Produktionen driller
  • Vi kan ikke komme i gang med vores   Kollektion.
  • Vi opnår ikke de resultater vi ønsker
  • Størrelserne driller
  • You name it……

Der kan være mange grunde.

I min produktion sparring forsøger jeg som noget af det første at finde ud af hvor du som kunde står.

Hvad er netop din udfordring, og hvordan får jeg dig i flow.

Læs mere her

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.