Adventskalender og ready for production

I løbet af december vil du modtage et gratis online foredrag om vejen fra ide til produktion.

Rigtig mange spørger mig netop om dette og derfor vil jeg nu gerne nå ud med den viden til flere.
Så læs med på nyhedsmailen, for meget snart kommer online foredraget som lydfil sendt til din mailboks.

Kan du ikke vente?

KLIK HER OG GÅ IKKE GLIP AF online foredraget
Så læs videre……

Vil du vide endnu mere?
Jeg har glædet mig til at tilbyde et mindre produkt, måske så du den tilbage i 2017, så har du mulighed for at gense den her.

Advents kalenderen indeholder:

1. Sådan tegner du solnederdel til baby
2. Sådan laver du graduerings guides
3. Lær hvordan du undgår topmave i dine mønstre
4.Lær hvordan du tilretter bukser som folder i skridtet.

BONUS:
4 simple værktøjer  i digitale mønstre.
(fra 2018)

FÅ ADVENTSKALENDER

for en gangspris

Samme pris som 2-3 kopper kaffe.

Normal timepris 670kr ex moms

Published by Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor på Nørrebro med min mand og datter og er med i butik og designer fælleskabet www.polymorph.dk og har udlever jeg min indre kreationer og ideer.