Stjæl lovligt som en kunstner.

Alle eller ihvertfald de fleste gør det. Låner pasform af hinanden.

Jeg snakker selvfølgelig ikke om at kopier andre, men se på andres design og omsætte det til sine egne design og udtryk.

Det samme gælder når vi finder reference styles, som vi kan bruge til at ramme det design vi ønsker.

Vi finder noget tøj som pasforms mæssigt ligger op af den pasform vi ønsker. Men vi laver naturligvis det om til vores egne design og udtryk.

Vi kopiere aldrig 100% et design eller pasform, men vi stjæler som en kunstner, vi lader os inspirere.

pexels-photo-3965539

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.