Plads til dine ideer…

Ved du heller ikke, hvordan du får dine ideer fra skitseblokken til en færdig produktion?

Jeg er en kreativ pattern designer/ mønsterkonstruktør, som giver plads til dine ideer.

Jeg har modet til at prøve ting af, på trods risikoen for at fejle, frem for at sige nej på forhånd.

Jeg ser det som utroligt vigtigt i en kreativ proces, at turde at gå vejen og ikke stå i vejen for designerens ideer.

Jeg er støttende og hjælpsom i forhold til din proces og ingen spørgsmål er i mit univers forkerte eller dumme. Jeg prioriterer positiv kommunikation med samarbejdspartner, og søger muligheder, frem for begrænsninger. Jeg mener, at dette tjener produktet bedst, og at det skal være sjovt og en leg at udvikle beklædning.

Jeg deler gerne ud af min viden, og tror på at der er nok til os alle.

Jeg har været med indenfor i mange modefirmaer, og hver gang lært nye ting, som jeg tager med mig som værktøjer i produktudvikling. Jeg behandler mine kunder fortroligt, og fortæller ikke andre kunder om firmaets udfordringer.

Jeg elsker at hjælpe designer op over næste step

og se mærker starte fra en blyants tegning og blive til en færdig kollektion, når der er mulighed for at afprøve ting, optimere, skabe flow, skabe gode standardstørrelser, og når designere er villige til at investere i deres produkter.

Mine primær kunder er børnetøjs kunder.

Det er nye iværksættere som starter helt fra bunden og som hopper ud i livet som selvstændig designere

og sætter deres første produktion i gang. De har ikke nødvendigvis en designmæssige uddannelse bag dem, til dem har jeg udviklet en række online kurser, som kan uddanne dem undervejs i processen, til mere og mere at stå på egne ben.

Min anden målgrupper er etableret modevirksomheder, som mangler ekstra hjælp

til tilretning, måleskemaer, arbejdstegninger, cad cam mønstre på mit program pad system. Jeg laver produktions coaching, som bruges til at finde frem til mærkets DNA, røde tråd og standardisering af mærkets størrelser.

Det er vigtigt at huske at produktudvikling er en proces, og nogen gange er det op af bakke, men det er hele rejsen værd.

Produktudvikling kræver gåpåmod og en vis stædighed for at nå til måls.

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.