Der er flere måder at lave mønstre på…

Du kan lave mønstre ud fra personlige mål og standard mål, eller du kan lave mønstre ud fra reference style….(ja også selvom du endnu ikke har lavet prøver af dit tøj)

Mønsterkonstruktion

 

Mønstre ud fra personlige eller standard mål.

Du skal bruge kropsmål på din målgruppe eller den person som du ønsker at lave tøj mønstre til.

Ud fra disse mål kan du tegne et basic mønster, eller grundmønstre også kaldt grundform.

Dette grundform, grundmønstre eller basic mønster bruger du til at videre udvikle dine nye mønstre over.

Mønstre efter reference styles

Når basic mønster er på plads og færdig tilrettet, så kan du videre udvikle nye mønster over det ved at tilpasse det nye mål.

 

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.