Kreativ blokeret

Det sker for alle at vi til tider ikke føler os inspireret. Det kan skyldes mange ting. Det kræver stor selvsikkerhed at udtrykke sig som designer.

Det kræver at vi deler vores ideer med nogen som forstår dem, og ikke taler dem ned. Det er ikke nødvendigvis vores mand eller bedste veninde.

Det er måske andre steder vi skal finde den nødvendige støtte.

Går vi for meget til dem som ikke forstår vores kreative drømme, så kan vi ende i en kreativ blokering og dette er ikke hensigtsmæssigt for vores kreative ambitioner.

Medmindre vi kan anvende manglende anerkendelse af vores kreative ideer til en måde at handle i trods. Så gå til dem som støtter dig og forstår dig med dine ideer. Muligvis andre iværksætter, ikke nødvendigvis andre designere.

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.