3 grunde til ikke at skalere symønstre

1 Du har det fint med de størrelse symønstre du køber og de passer altid og kræve minimal tilretning. Du leder ikke igen og igen efter rette størrelse symønster.

2 . Du kan altid finde det symønster, som du skal bruge i den rette størrelse. Det er aldrig noget problem eller noget du spilder tid på.

3. Du kunne ikke finde på at genbruge et favorit mønster igen skaleret op i en passende størrelse. Du har ikke symønstre som du ville ønske fandtes i langt flere størrelser.

Hvis du er enig i ovenstående er dette online kursus ikke noget for dig.

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.