Hak, hak og atter hak.

Photo by cottonbro on Pexels.com

Hvorfor: Hak i symønstre er de ikke lige meget? Jeg har haft mange kunder og kursister som har hoppet dette punkt over. 

Hvad er hak: Er hak ikke bare ekstra arbejde? Jeg snakker om de hak som er på købe symønstre og skal tegnes med over på dine symønstre og som skal tegnes på dine egne symønstre. 

Hvordan: De er til for at sikre at sømme og syninger ikke skrider. Det vil sige at de hjælper den der syer til, at man ikke kommer til at strække den ene del mere end den anden, når de skal syes sammen. Det hjælper til et flottere slutresultat og at sammensyninger ikke rynker der hvor det ikke er meningen.

Når vi syer ærmer i hjælper det til at den ekstra vidde i ærmets top ligger det rigtige sted og giver plads til skulderen. 

Få tjeklisten til dine sy mønstre

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Hak, hak og atter hak.

Hvorfor: Hak i symønstre er de ikke lige meget? Jeg har haft mange kunder og kursister som har hoppet dette punkt over.

Hvad er hak: Er hak ikke bare ekstra arbejde? Jeg snakker om de hak som er på købe symønstre og skal tegnes med over på dine symønstre og som skal tegnes på dine egne symønstre.

Hvordan: De er til for at sikre at sømme og syninger ikke skrider. Det vil sige at de hjælper den der syer til, at man ikke kommer til at strække den ene del mere end den anden, når de skal syes sammen. Det hjælper til et flottere slutresultat og at sammensyninger ikke rynker der hvor det ikke er meningen.

Når vi syer ærmer i hjælper det til at den ekstra vidde i ærmets top ligger det rigtige sted og giver plads til skulderen.

Få tjeklisten til dine sy mønstre

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.